Make it Easier

Forum gildii Make it Easier

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2011-08-25 12:17:47

Sebalv

Gość

Sebalv-Druid

1. Podaj swój wiek: 18 lat

2. Klasa postaci i nick? Sebalv-Tank

3. Napisz w jakich gildiach byłeś i podaj powody ich opuszczenia? Nie bylem w żadnej guild, raidowalem z randomami.

4. Dlaczego właśnie do naszej gildii chcesz dołączyć? Kolega mi was polecił i dlatego z wami chcialbym raidowac.

5. Podaj staty w takiej kolejności w jakiej uważasz ze są najważniejsze (Bonus heal, Attack power, Bonus dmg itp. - podaj wartości): Dodge 42 %, Deff cup 422(deff wynosi 415), Armor 31 k.

6. Podaj link do Twojego buildu:
a moge podac na Armory?
7. Co raidowałeś i na co znasz taktyki(t4,t5,t6)? t4/t5 ogladalem taktyki na t6

8. Jak dlugo grasz w wow'a? 2 lata z przerwami

9. Link do screena ze statami (np. z imageshack): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3d … 22a7a.html

10. Czy jesteś w stanie podporządkować się raid leaderowi podczas raidu? tak, jestem w stanie sie podporzadkowac.

11. Jeśli posiadasz alty to napisz jakie i w jakich gildiach: Nie, to jedyna moja postac, no i mam jakies alty na low lvl czyli tak 7-9 ;p

12. Godziny/dni w jakich grasz?? roznie, zalezy od powrotu z pracy, ale przewaznie od 19-23 a dni pon/wt/pt/ czasem sr/czw.

13. Czy posiadasz komunikator głosowy Ts3 (oraz mikrofon) i czy jesteś w stanie być obecny na nim w czasie odbywania się raidu? tak posaiadam.
14. Czy ktoś z gildii może Cię polecić? Vampire xDD

15. Powiedz parę słów o sobie. Nazywam sie Błażej, mieszkam w malym miastecku obok Sandomierza, no i slucham sobie rocka;p

#2 2011-08-25 12:23:24

Vampire

Członek Gildii

Punktów :   

Re: Sebalv-Druid

brać go! dobry chop z niego ogar i bardzo dobra osobowosc

#3 2011-08-25 15:26:49

majkos

Członek Gildii

Punktów :   

niby tankow mamy dosc ale jak przychodzi co do czego to tylko Abber jest .. ja sie wstrzymam
no i jeszcze "def cUp" + ss robiony kolanem ;P

Ostatnio edytowany przez majkos (2011-08-25 15:27:03)

#4 2011-08-25 20:28:12

Sebalv

Gość

Sebalv napisał:

1. Podaj swój wiek: 18 lat

2. Klasa postaci i nick? Sebalv-Tank

3. Napisz w jakich gildiach byłeś i podaj powody ich opuszczenia? Nie bylem w żadnej guild, raidowalem z randomami.

4. Dlaczego właśnie do naszej gildii chcesz dołączyć? Kolega mi was polecił i dlatego z wami chcialbym raidowac.

5. Podaj staty w takiej kolejności w jakiej uważasz ze są najważniejsze (Bonus heal, Attack power, Bonus dmg itp. - podaj wartości): Dodge 42 %, Deff cap 422(deff wynosi 415), Armor 31 k.

6. Podaj link do Twojego buildu:
a moge podac na Armory?
7. Co raidowałeś i na co znasz taktyki(t4,t5,t6)? t4/t5 ogladalem taktyki na t6

8. Jak dlugo grasz w wow'a? 2 lata z przerwami

9. Link do screena ze statami (np. z imageshack): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3d … 22a7a.html   ///a co do ssa to nie wiem czemu takie nie wyrazne... no ale coz, zaraz dam linka do armory ;p tylko gdy sie zalduja ;p
10. Czy jesteś w stanie podporządkować się raid leaderowi podczas raidu? tak, jestem w stanie sie podporzadkowac.

11. Jeśli posiadasz alty to napisz jakie i w jakich gildiach: Nie, to jedyna moja postac, no i mam jakies alty na low lvl czyli tak 7-9 ;p

12. Godziny/dni w jakich grasz?? roznie, zalezy od powrotu z pracy, ale przewaznie od 19-23 a dni pon/wt/pt/ czasem sr/czw.

13. Czy posiadasz komunikator głosowy Ts3 (oraz mikrofon) i czy jesteś w stanie być obecny na nim w czasie odbywania się raidu? tak posaiadam.
14. Czy ktoś z gildii może Cię polecić? Vampire xDD

15. Powiedz parę słów o sobie. Nazywam sie Błażej, mieszkam w malym miastecku obok Sandomierza, no i slucham sobie rocka;p

#5 2011-08-25 20:37:22

Mendax

Administrator

Punktów :   

przepraszam ale czy to nie byla postac Nikare?

#6 2011-08-26 12:34:31

Sebalv

Gość

NIe wiem czy to byla kogos postac ale raczej nie Kolega mi ja podarowal wiec nie wiem kogo byla wczesniej

#7 2011-08-26 20:40:24

Mendax

Administrator

Punktów :   

ahhh czyli jednak i pewnie tez podarowal ci Maga o nicku Nikare ktory teraz jest w Templars of Death prawda? :>

#8 2011-08-26 21:22:27

Sebalv

Gość

Zaden mag i nawet nie wiem kto to jest a to mi go podarowal to juz chyba nie wazne no wiec temat do zamkniecia udanego raidowania

Stopka forum

RSS