Forum gildii Make it Easier
Gość
1. Podaj swój wiek: 18 lat
2. Klasa postaci i nick? Sebalv-Tank
3. Napisz w jakich gildiach byłeś i podaj powody ich opuszczenia? Nie bylem w żadnej guild, raidowalem z randomami.
4. Dlaczego właśnie do naszej gildii chcesz dołączyć? Kolega mi was polecił i dlatego z wami chcialbym raidowac.
5. Podaj staty w takiej kolejności w jakiej uważasz ze są najważniejsze (Bonus heal, Attack power, Bonus dmg itp. - podaj wartości): Dodge 42 %, Deff cup 422(deff wynosi 415), Armor 31 k.
6. Podaj link do Twojego buildu:
a moge podac na Armory?
7. Co raidowałeś i na co znasz taktyki(t4,t5,t6)? t4/t5 ogladalem taktyki na t6
8. Jak dlugo grasz w wow'a? 2 lata z przerwami
9. Link do screena ze statami (np. z imageshack): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3d … 22a7a.html
10. Czy jesteś w stanie podporządkować się raid leaderowi podczas raidu? tak, jestem w stanie sie podporzadkowac.
11. Jeśli posiadasz alty to napisz jakie i w jakich gildiach: Nie, to jedyna moja postac, no i mam jakies alty na low lvl czyli tak 7-9 ;p
12. Godziny/dni w jakich grasz?? roznie, zalezy od powrotu z pracy, ale przewaznie od 19-23 a dni pon/wt/pt/ czasem sr/czw.
13. Czy posiadasz komunikator głosowy Ts3 (oraz mikrofon) i czy jesteś w stanie być obecny na nim w czasie odbywania się raidu? tak posaiadam.
14. Czy ktoś z gildii może Cię polecić? Vampire xDD
15. Powiedz parę słów o sobie. Nazywam sie Błażej, mieszkam w malym miastecku obok Sandomierza, no i slucham sobie rocka;p
Gość
Sebalv napisał:
1. Podaj swój wiek: 18 lat
2. Klasa postaci i nick? Sebalv-Tank
3. Napisz w jakich gildiach byłeś i podaj powody ich opuszczenia? Nie bylem w żadnej guild, raidowalem z randomami.
4. Dlaczego właśnie do naszej gildii chcesz dołączyć? Kolega mi was polecił i dlatego z wami chcialbym raidowac.
5. Podaj staty w takiej kolejności w jakiej uważasz ze są najważniejsze (Bonus heal, Attack power, Bonus dmg itp. - podaj wartości): Dodge 42 %, Deff cap 422(deff wynosi 415), Armor 31 k.
6. Podaj link do Twojego buildu:
a moge podac na Armory?
7. Co raidowałeś i na co znasz taktyki(t4,t5,t6)? t4/t5 ogladalem taktyki na t6
8. Jak dlugo grasz w wow'a? 2 lata z przerwami
9. Link do screena ze statami (np. z imageshack): http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f3d … 22a7a.html ///a co do ssa to nie wiem czemu takie nie wyrazne... no ale coz, zaraz dam linka do armory ;p tylko gdy sie zalduja ;p
10. Czy jesteś w stanie podporządkować się raid leaderowi podczas raidu? tak, jestem w stanie sie podporzadkowac.
11. Jeśli posiadasz alty to napisz jakie i w jakich gildiach: Nie, to jedyna moja postac, no i mam jakies alty na low lvl czyli tak 7-9 ;p
12. Godziny/dni w jakich grasz?? roznie, zalezy od powrotu z pracy, ale przewaznie od 19-23 a dni pon/wt/pt/ czasem sr/czw.
13. Czy posiadasz komunikator głosowy Ts3 (oraz mikrofon) i czy jesteś w stanie być obecny na nim w czasie odbywania się raidu? tak posaiadam.
14. Czy ktoś z gildii może Cię polecić? Vampire xDD
15. Powiedz parę słów o sobie. Nazywam sie Błażej, mieszkam w malym miastecku obok Sandomierza, no i slucham sobie rocka;p
Gość
NIe wiem czy to byla kogos postac ale raczej nie
Kolega mi ja podarowal
wiec nie wiem kogo byla wczesniej
Gość
Zaden mag i nawet nie wiem kto to jest
a to mi go podarowal to juz chyba nie wazne
no wiec temat do zamkniecia
udanego raidowania